VIASAT EPIC

Radi imamo zgodovino. Od osupljivih detajlov do obsežnih, izčrpnih pripovedi, od verižnih srajc in oklepov do velikih odkritij in katastrof, preteklost nas vedno znova očara. Od daljnih prednikov do generacij, ki so zgradile svet, v katerem živimo – naš dokumentarni program oživlja zgodovino z inteligentnimi, zanimivimi in osvežujoče modernimi oddajami.
Z novim sklopom igranega dokumentarnega programa gremo še korak dlje in pripovedujemo zgodbe, ki so skrite za dejstvi, in v zgodovinskih dogodkih iščemo dramo.
Razkošno rekonstruirani prizori, pristni zgodovinski detajli, predvsem pa prepričljivi liki in zanimive zgodbe, ki oživljajo preteklost – to je kakovostna zgodovinska drama, ki gledalca pritegne, vznemiri in nagradi. To je zgodovina, prikazana epsko, to so Viasatove epske zgodbe.

Pazi zdaj

Mušketirji

Na ulicah Pariza v 17. stoletju sta zakon in red daleč stran od resničnosti. Mušketirji Athos, Aramis in Porthos so veliko več kot zgolj telesni stražarji kralja Ludvika XIII.; so nerazdružljivi, zvesti do smrti in predani ohranjanju pravice. Ta odlična ekipa izjemno usposobljenih vojakov se skupaj bori za čast, pogum in ljubezen, včasih pa tudi samo iz veselja do bojevanja. Ko d'Artagnan prispe v Pariz, da bi maščeval očetovo smrt, na mušketirje kmalu naredi velik vtis s svojim pogumom in spretnostmi. V teh vihravih vojakih kmalu odkrije sorodne duše. V seriji, kjer so glavni strast, zvestoba, junaštvo in bratstvo, d'Artagnana in mušketirje čaka nenehen boj za vzdrževanje reda ter varovanje kralja in kraljice, pri tem pa morajo biti bolj premeteni od spletk mračnjaškega kardinala Richelieuja, ki si neusmiljeno prizadeva za uresničitev svoje vizije sodobne Francije. Pri tem mu pomaga najeta morilka, lepa, a skrivnostna milady de Winter.

Mušketirji se vračajo s sijajno drugo sezono, ki je polna napetosti, akcije in osupljivih pustolovščin.