VIASAT EPIC

Radi imamo zgodovino. Od osupljivih detajlov do obsežnih, izčrpnih pripovedi, od verižnih srajc in oklepov do velikih odkritij in katastrof, preteklost nas vedno znova očara. Od daljnih prednikov do generacij, ki so zgradile svet, v katerem živimo – naš dokumentarni program oživlja zgodovino z inteligentnimi, zanimivimi in osvežujoče modernimi oddajami.
Z novim sklopom igranega dokumentarnega programa gremo še korak dlje in pripovedujemo zgodbe, ki so skrite za dejstvi, in v zgodovinskih dogodkih iščemo dramo.
Razkošno rekonstruirani prizori, pristni zgodovinski detajli, predvsem pa prepričljivi liki in zanimive zgodbe, ki oživljajo preteklost – to je kakovostna zgodovinska drama, ki gledalca pritegne, vznemiri in nagradi. To je zgodovina, prikazana epsko, to so Viasatove epske zgodbe.

Pazi zdaj

Volčji dvor

Serija Volčji dvorec (Wolf Hall) spremlja zapletene mahinacije in zakulisne posle Cromwella – pragmatičnega in uspešnega pogajalca skromnih začetkov in enigmatične preteklosti – ki služi kralju in državi , medtem ko mora krmariti med političnimi intrigami, prevrati in razburkanim kraljevim razmerjem z Anne Boleyn.

Po vzoru izjemno uspešnih romanov Hilary Mantel ter z Markom Rylanceom in Damianom Lewisom v glavnih vlogah, serija Volčji dvorec predstavlja intimen portret Thomasa Cromwella, izjemnega svetovalca kralja Henrika VIII., pri njegovem manevriranju po kuloarjih moči tudorskega sodišča.