VIASAT EPIC

Radi imamo zgodovino. Od osupljivih detajlov do obsežnih, izčrpnih pripovedi, od verižnih srajc in oklepov do velikih odkritij in katastrof, preteklost nas vedno znova očara. Od daljnih prednikov do generacij, ki so zgradile svet, v katerem živimo – naš dokumentarni program oživlja zgodovino z inteligentnimi, zanimivimi in osvežujoče modernimi oddajami.
Z novim sklopom igranega dokumentarnega programa gremo še korak dlje in pripovedujemo zgodbe, ki so skrite za dejstvi, in v zgodovinskih dogodkih iščemo dramo.
Razkošno rekonstruirani prizori, pristni zgodovinski detajli, predvsem pa prepričljivi liki in zanimive zgodbe, ki oživljajo preteklost – to je kakovostna zgodovinska drama, ki gledalca pritegne, vznemiri in nagradi. To je zgodovina, prikazana epsko, to so Viasatove epske zgodbe.

Pazi zdaj

Elizabeta I

Ne zamudite portreta deviške kraljice v njenih poznih letih, ki razkriva spor med njenim občutkom dolžnosti in instinkti njenega srca, njene propadle ljubezenske afere ter borbo mogočne samostojne ženske za preživetje v svetu, kjer prevladujejo moški.

Gre za dramo o Elizabeti I. z zvenečo igralsko zasedbo: Oskarjeva dobitnika Helen Mirren (Elizabeta) in Jeremy Irons (leicesterski grof) zaigrata skupaj s Hughom Dancyjem v vlogi esseškega grofa.

Epizode